top of page
  • Skribentens bildIslamMedia

(18+!) Upptäckt massgrav i Palestina fruktas bli det största folkmordet i modern historia

Under helgen fick världen veta att ett stort massgrav med flera hundra personer har hittats utanför Nasser-sjukhuset i Gaza. Antalet dödade palestinier uppskattades vara mellan 200 och 400 personer.


Tack vare oberoende journalister och bildmaterial kan det nu bekräftas att över 400 palestinska läkare och patienter har mördats av ockupationsmakten, som i vissa fall inte begravde sina offer utan dumpade kropparna vid sjukhusets avfallsområde.


 
 

Bilder på sociala medier, som publicerades av oberoende journalister på plats, visar tydligt på hur medicinsk personal vars kroppar hittades i massgraven har sina händer fastbundna. Andra tecken på tortyr har också hittats på kropparna.


Ockupationsmaktens armé misstänks under sin belägring av Nasser-sjukhuset ha utfört krigsbrott mot civila, många av dem omyndiga, och ombarmhärtigt dödat eller omöjliggjort överlevnad för många hundratals av sjukhusets patienter och personal.


 
 

USA och andra zionist-ledda regeringar runtom i världen fortsätter upprepa sitt mantra att ockupationsmakten i Palestina har rätt till självförsvar och att de inte ser några tecken på folkmord.

1 visning0 kommentarer
bottom of page