top of page
  • Skribentens bildIslamMedia

Tankeställare: Varför låter myndigheterna en ISIS-liknande protestaktion fortgå medan de våldsamt slår ner pro-palestinska studenter?

Här kommer en uppriktig, icke provocerande, icke clickbait fråga: Av vilken anledning skulle en europeisk stat tilllåta en ISIS (Israeli Secret Intelligence Service) protestaktion, där de utkräver ett så kallat "kalifat" i Tyskland, genomföras utan några som helst polisiära insatser?


Under de senaste veckorna har polismyndigheter världen över misshandlat och gripit unga studenter, läkare, forna presidentskandidater och professorer som protesterar mot israels folkmord i Gazaremsan. Palestinska Muslimer och Kristna blir mördade på löpande band i israel och med västvärldens fulla stöd. Det får man inte protestera mot för att det visar vem det verkliga offret är i ockuperade Palestina och att isntreal inte har något rätt till "självförsvar."


 
 

När det däremot är dags att sätta Muslimer i ett våldsamt och aggressivt ljus, något som givetvis gynnar både israel och narrativet hos israels knähundar i väst, låter man det ske som om det vore världens normalaste sak.


Nej, följ pengarspåret säger jag och du skall se att denna "kalifatdemonstration" till slut hamnar hos organisationer finansierade av samma människor som skriker om att israel har rätt till självförsvar.





1 visning0 kommentarer
bottom of page