top of page
  • Skribentens bildIslamMedia

Varför är plötsligt allt förutom "israel har rätt till självförsvar" ett hatbrott?

Uppdaterat: 25 apr.

Ok så, först hade vi i västvärlden absolut yttrandefrihet. Sedan så kom COVID och blev yttrandefrihet plötsligt ett extremistiskt fenomen förutom givetvis när det som sades papegojade statapparatens officiella narrativ eller när det var dags att bränna Koraner.


År 2022 bröt kriget i Ukraina ut. Rysslands president Vladimir Putin botade egenhändigt COVID i hela världen då, efter attacken mot Ukraina, ingen mer nämnde den dödligaste händensen som hände på jorden sedan kometen som utrotade dinosaurierna, eller något sånt i alla fall.


 
 

Ukraina såldes riktigt billigt till ultraglobalister. Boris Johnson & Co offrade hundratusentals människor för det som hade kunnat bli ett tredagarskrig. Alla som inte stöttade Ukraina i ord och gärning, och inte upprepade mantrat "as long as it takes" (safe and effective, anyone?), var plötsligt pro-ryss och anti "rules based order." Att detta så kallade "rules based world order" drivs som ett urspårat mentalt sjukhus verkar ingen bry sig om.


Precis när världen började inse att väst och NATO har gjort ett gigantiskt misstag genom att blanda sig in i Ukraina, underskatta Ryssland och därmed förödmjukat hela sin lilla rules based order, fick vi October 7th. Några individer från olika palestinska motståndsrörelser fick det för sig att flyga in i på skärmflygare och köra in på ett gäng ökensvävare till "israel" som, givetvis av ren slump, lät världens hårdast bevakade gränsövergången obevakat den dagen.


Ett till syntes organiserat attack i begränsat skala mot ockupationsmakten i Palestina bröt ut. När blöjarmén, också kända som IDF, fick upp sina helikoptrar började det regna Hellfire raketer. Många människor dödades, bilar sprängdes i luften, och allt det tilldelades "HahMaus" och "Jiihaudisternau." Plötsligt var Hamas ansvariga för allt från att ha våldtagit tusentals bebisar på fem minuter till global uppvärmning. Ett nytt mantra att papegoja var fött "israel har rätt till självförsvar." Alla som inte höll med om det var, wait for it, ANTISEMITER! Åh, just det, fördömer du Hahmaus?


 
 

Västerländska lagstiftare arbetade som på kokain för att förbjuda allt som var anti-israeliskt. Protester, klädsel, ord, plötsligt var allt judehat och fick ockupanterna ett blancocheck att hämnas, även för de judiska dödsfall som de själva har orsakat. Yttrandefrihet och mänskliga rättigheter, vad hände där?


Sex månader, 40,000 civila palestinska dödsoffer varav hälften är barn och total förnedring för västvärlden och ockupanterna senare har isntreal fortfarande rätt till sitt inbillade självförsvar. Propagandamaskineriet för att försöka rädda vad som går att rädda PR-mässigt är igång och när det inte lyckas så måste alla opinionsdissidenter sättas i fängelse.


 
 

Sanningen är att sanningen i västvärlden har blivit ett hatbrott. Nu när våra hycklare, förlåt, jag menar ledare och politiker, inte lyckas gömma sin mördiska korruption så vill de tysta ner alla med sin lilla "cancel culture" och hot om böter och fängelse. Till och med Elon Musk, ägare av världens största opartiska sociala nätverk, X, och världens rikaste människa, hotas med fängelse av västerländska "demokratier."


Sanningen är också att "israel" inte har något rätt till självförsvar eftersom det är de som är invasionsmakten. FN-stadgarna, Genevakonventionen och sedvanerätten inom internationell rätt erkänner att en organ har rätt till självförsvar om det invaderas av en fientlig ockupationsmakt.


Palestina är under ockupation och det enda hatbrottet som man gör sig skyldig till genom att belysa detta är att säga sanningens ord framför en tyrannisk ledare!


Allt som är bra och nyttigt i det som är skrivet är från Allah swt och allt som är felaktigt är bara från mig själv. Må Allah swt underlätta det för våra syskon i Palestina och ge förtryckarna det som de förtjänar. Amin.














8 visningar0 kommentarer
bottom of page